Diaconie

KerkinActie is de verzamelnaam voor het landelijke diaconale werk wereldwijd. KerkinActie onderhoudt contacten met allerlei partners en zusterorganisaties ter plaatse. De diaconie├źn sluiten bij de besteding van de gelden zoveel mogelijk bij KerkinActie aan.

 • Bloemengroet
  Bloemengroet

  De bloemen die zondags in de kerk op de Avondmaalstafel staan, gaan na de dienst als groet van ons allen naar gemeenteleden waar die zondag in het bijzonder aan wordt … Lees verder “Bloemengroet”

 • Project Gambia
  Project Gambia

  November 2023 KosterKees heeft in Gambia onder andere wat ingezamelde schoolspullen naar een school gebracht en daar een filmpje van gemaakt. Oktober 2023 Koster Kees is inmiddels al weer terug … Lees verder “Project Gambia”

 • Samen tegen armoede
  Samen tegen armoede

  Enkele diakenen zijn naar de bijeenkomst geweest in Franeker. Zij hebben zich laten inspireren en hebben informatie opgedaan om weer verder te kunnen nadenken over hoe zij dit binnen onze … Lees verder “Samen tegen armoede”

 • Samen tegen eenzaamheid
  Samen tegen eenzaamheid

  April 2023. Samen tegen eenzaamheid Zaterdagmorgen 15 april hebben we elkaar ontmoet in de stationsrestauratie. In een woord van welkom kregen we te horen dat het station op 14 oktober … Lees verder “Samen tegen eenzaamheid”

Vorige