Diaconie

KerkinActie is de verzamelnaam voor het landelijke diaconale werk wereldwijd. KerkinActie onderhoudt contacten met allerlei partners en zusterorganisaties ter plaatse. De diaconie├źn sluiten bij de besteding van de gelden zoveel mogelijk bij KerkinActie aan.

 • Bloemengroet
  Bloemengroet

  De bloemen die zondags in de kerk op de Avondmaalstafel staan, gaan na de dienst als groet van ons allen naar gemeenteleden waar die zondag in het bijzonder aan wordt … Lees verder “Bloemengroet”

 • Project Gambia
  Project Gambia

  Voor de Diaconie begon dit project op 11 januari 2022. De Diaconie ontving een verzoek van Koster Kees via de mail, waarin hij laat weten alle schaamte voorbij te zijn … Lees verder “Project Gambia”

 • Samen tegen armoede
  Samen tegen armoede

  Enkele diakenen zijn naar de bijeenkomst geweest in Franeker. Zij hebben zich laten inspireren en hebben informatie opgedaan om weer verder te kunnen nadenken over hoe zij dit binnen onze … Lees verder “Samen tegen armoede”

 • Samen tegen eenzaamheid
  Samen tegen eenzaamheid

  Vanuit de Diaconie hebben we de werkgroep Samen tegen eenzaamheid opgezet. Wat eenzaamheid is, hoe het voelt en wat het met je doet is voor iedereen anders. De een heeft … Lees verder “Samen tegen eenzaamheid”

Vorige