Jeugd

Bekijk hier de complete agenda met betrekking tot jeugdwerk

Jaarplanning jeugdwerk

 

 • Catechese 12-16
  Catechese 12-16

  Met een leuke groep zitten we in het winterseizoen een aantal keer, om de week bij elkaar. We ontdekken wat in de bijbel staat en denken na over Gods kerk … Lees verder “Catechese 12-16”

 • Catechese 17+
  Catechese 17+

  Naast een vaak druk bestaan van je studie, bijbaan, sport…noem maar op, blijft het belangrijk om elkaar te ontmoeten. Dit doen we standaard op de 2de zondag van de maand ‘s … Lees verder “Catechese 17+”

 • High tea 0-4 jaar
  High tea 0-4 jaar

  Voor de jongste kinderen (0-4) en hun ouders wordt vijf keer per jaar een High Tea georganiseerd. Doelstelling is samenkomen met de kleinsten rond een bijbelverhaal, een creatieve verwerking maken … Lees verder “High tea 0-4 jaar”

 • Jeugdkerk
  Jeugdkerk

  Vanaf Oktober is de 2de zondag van de maand Jeugdkerk. We komen bij elkaar met alle tieners van de gemeente, maar iemand meebrengen mag natuurlijk altijd. We bespreken hedendaagse onderwerpen en … Lees verder “Jeugdkerk”

 • Jeugdwerk
  Jeugdwerk

  Elk kind en iedere jongere weet zich door God geliefd. Dat is ons verlangen. Samen met vrijwilligers en professionals geven we daar in het jeugdwerk vorm en betekenis aan. Wij … Lees verder “Jeugdwerk”

 • Kidsclub
  Kidsclub

  Zit ( of hoor je te zitten) in groep 5,6,7 of 8 van de basisschool, dan ben je van harte welkom op de kidzclub. We doen met elkaar een spelletje, … Lees verder “Kidsclub”

 • Kindernevendienst
  Kindernevendienst

  Kinderen maken een wezenlijk onderdeel uit van onze gemeente. Daarom is er elke zondag tijdens de overdenking in de kerkdienst in een nevenruimte van de kerk een korte kinderdienst. De … Lees verder “Kindernevendienst”