Pastoraat

Het bezoekwerk in de gemeente wordt uitgevoerd door de wijkpredikant en een ouderenpastor, samen met alle pastorale ambtsdragers en vele vrijwilligers, die helpen bij het bezoekwerk. Hieronder is meer informatie te vinden over het pastoraat.

 • Bezoekwerk
  Bezoekwerk

  De wijkpredikant verricht zijn bezoekwerk aan de wijkadressen. Hij krijgt zijn informatie rechtstreeks van de betrokkene(n), via de wijkouderlingen en/of contactpersoon, of vanuit de gemeente. De predikant bezoekt ook de … Lees verder “Bezoekwerk”

 • Consistorie
  Consistorie

  De wijkouderlingen en predikanten vormen samen het consistorie. Dit komt bijeen in de oneven maanden om het bezoekwerk door te spreken en te co√∂rdineren. Ook worden adreslijsten, de zieken en … Lees verder “Consistorie”

 • Pastoraatsgroep
  Pastoraatsgroep

  De predikant organiseert driemaal per jaar een avond met de Pastoraatsgroep: met alle vrijwilligers en ambtsdragers die bij het bezoek- en contactwerk in de wijk betrokken zijn. Doel van de … Lees verder “Pastoraatsgroep”

 • Predikanten
  Predikanten

  Een predikant staat in dienst van de gemeente: als herder, theoloog, zielzorger, inspirator, maar ook een beetje als aanjager, manager en fondsenwerver. De dominee of predikant geeft leiding aan het … Lees verder “Predikanten”

Vorige