Jeugdwerk

Elk kind en iedere jongere weet zich door God geliefd. Dat is ons verlangen. Samen met vrijwilligers en professionals geven we daar in het jeugdwerk vorm en betekenis aan. Wij doet dat voor alle kinderen en jongeren in onze gemeente, zowel binnen als buiten de kerk.

Wij organiseren verschillende activiteiten voor de jeugd. Naast onze contacten met de (basis)scholen in Harlingen is er de kindernevendienst op zondag, zijn er kennismakingsprogramma’s, catechisatie en jeugdclubs. Ieder jaarlijks gaan de jongeren naar “The Passion” en doen we mee aan Sirkelslag (dat we in 2018 wonnen).

En in 2018 vindt voor het eerst een jeugdkampeerweekend plaats in het startweekend, half september. De kerk is er voor jou! Dus doe mee…!

Heb je een vraag? Mail onze jeugdouderlingen!