Jeugdwerk

Elk kind en iedere jongere weet zich door God geliefd. Dat is ons verlangen. Samen met vrijwilligers en professionals geven we daar in het jeugdwerk vorm en betekenis aan. Wij doet dat voor alle kinderen en jongeren in onze gemeente, zowel binnen als buiten de kerk.

Wij organiseren verschillende activiteiten voor de jeugd. Naast onze contacten met de (basis)scholen in Harlingen is er de kindernevendienst op zondag, zijn er kennismakingsprogramma’s, catechisatie en jeugdclubs. Ieder jaarlijks gaan de jongeren naar “The Passion” en doen we mee aan Sirkelslag (dat we in 2018 wonnen).

En in 2018 vond voor het eerst een jeugdkampeerweekend plaats in het startweekend, en word zeker vervolgd. De kerk is er voor jou! Dus doe mee…!

Kindernevendienst

In de kerkdienst van 23 juni jongst leden is aandacht geschonken aan 3 kinderen (Ester, Jimte en Jesse) die de kindernevendienst verlaten, omdat ze naar de grote vakantie naar het voortgezet onderwijs gaan. Het was een mooie “Brugdienst”

Het jaarlijkse uitje van de kindernevendienst.
Zondag 30 juni jongst leden na de kerkdienst trokken zo’n 15 kinderen, hun ouders en de leiding van de kindernevendienst de natuur in.
Eerst picknicken bij het bezoekerscentrum “De Wieden” te Sint Jansklooster en daarna liepen ze het “Laarzenpad”.  Iedereen die mee was heeft het ervaren als een prachtige dag en een mooie afsluiting van het kindernevendienst-seizoen.

Lijkt het jou leuk om iets te kunnen betekenen voor de clubs of kindernevendienst ?  of heb je een andere vraag ?
Mail onze jeugdouderlingen!