Info mbt kerkdiensten in Oktober 2020

Beste gemeenteleden en lezers van de onze website,

Jullie zullen ook de berichten hebben meegekregen dat m.i.v.  a.s. zondag 11 oktober er nog maar 30 gemeenteleden bij een dienst in de kerk aanwezig mogen zijn. Onze kerkenraad heeft besloten de eredienst wel door te laten gaan en dan idd met 30 gemeenteleden. De ambtsdragers en andere medewerkers tijdens de dienst zijn hierin (gelukkig) boven tal. Wat betekent dit voor onze gemeente?

1e     het aanmelden blijft gelijk: u kunt zich via dit mailadres of telefonisch aanmelden bij de scriba, doet u het via de mail dan heel graag met uw telefoonnummer erbij aub.

2e    bij aanmelding geef ik u op volgorde van binnenkomst een nummer;

3e    de eerste 30 aanmeldingen krijgen van mij zaterdagmorgen een mailtje of telefoontje dat u zondagmorgen welkom bent in de Grote Kerk;

4e    de aanmelding moet dan wel op de vrijdag voorafgaande aan de betreffende zondag om 18.00 uur bij mij binnen zijn;

5e    ik tel gewoon door en de 31ste aanmelding enz.. schuif ik dan door naar de volgende zondag, u komt dan boven aan de lijst te staan;

6e    mocht u dan verhinderd zijn, dan wil ik dat graag van u horen, ook voor vrijdag 18.00 uur;

7e    iedereen meldt zich voor iedere zondag steeds opnieuw aan > ook ambtsdragers, voorzangers en coördinatoren (dit op voorschrift van de GGD)

8e     bent u onverwachts verhinderd en u staat wel op de lijst, wilt u dat dan aub wel aan mij doorgeven, zodat ik iemand anders bericht kan doen?

9e  het gebruik van een mondkapje. We stellen dit niet verplicht, maar
een advies is om een mondkapje te dragen bij binnenkomst tot het moment
dat u op uw plekje zit en als u weer de kerk gaat verlaten dit dan weer
op te willen doen.
Maar nogmaals dit is uiteraard aan u zelf en iedereen heeft nog een
eigen verantwoordelijkheid, toch?

Verder blijft alles gelijk: Er ligt een liturgie bij binnenkomst, u krijg zaterdagmorgen via de mail gewoon de zondagsbrief en de diensten blijven via de live-stream te volgen.

Zijn er vragen, mail of bel gerust naar ondergetekende of onze voorzitter Harmen Bloemhof. Let wel: De laatste neemt geen aanmeldingen aan!!!

Voor nu een goede dag verder en blijf om elkaar denken. Houd afstand ook uit respect voor die ander.

Warme groet voor u allen. Annie

A.van der Kooi-Zegel

scriba P.G. Harlingen-Midlum