Kerk in Aktie – collecte voor kinderen in armoede

Geef kinderen in armoede vakantiepret – 5 juli 2020

Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Wanneer in de zomervakantie hun klasgenootjes uitvliegen naar zonnige oorden, blijven zij achter. Samen met plaatselijke kerken verrast Kerk in Actie jaarlijks vijfduizend kinderen die opgroeien in armoede kort voor de vakantie met een vakantietas. Kerk in Actie zorgt voor een vrolijke rugzak, lokale kerken vullen deze met leuke cadeautjes en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een ijsje, het plaatselijke zwembad of een pretpark in de buurt.

Samen zijn we de kerk in actie

Geïnspireerd door Jezus Christus willen wij delen wat ons gegeven is. Om in Nederland en wereldwijd mensen hoop te bieden en tot hun recht te laten komen. Kerk in Actie voert het werk uit namens de Protestantse Kerk in Nederland, tien oecumenisch georiënteerde kerken en organisaties en namens een groeiend aantal particuliere donateurs.

Uw gift kunt u ook overmaken op het bankrekeningnummer van de Diaconie: NL79 RABO 0325 5603 15 o.v.v. ‘voor kinderen in armoede’.