Kom in actie en help mee!


Stichting Present Noordwest Friesland, zoekt EHBV’ers! Wij zoeken gezinnen, vrienden, tieners, jongeren, ouderen, huiskringen, kortom iedereen die Eerste Hulp Bij Verveling wil bieden. Tijdens deze coronacrisis zitten we allemaal veel thuis. Present Noordwest Friesland werkt met groepen vrijwilligers die zich inzetten voor mensen die hulp nodig hebben op praktisch – of sociaal gebied. Doordat deze mensen te maken hebben met een beperkte gezondheid en/of financiële middelen en een beperkt sociaal netwerk, is het voor sommigen een moeilijke tijd om door te komen. Daarom komt Present in actie!

Hoe werkt het? Je geeft aan bij ons dat je EHBV’er wilt worden via Harmke Lagerwaard 06 49 57 64 84 of mail naar harmkelagerwaard@presentnwf.nl

Zij sturen je dan informatie van een EHBV-pakketontvanger, zoals het aantal personen en de hobby’s en interesses van deze persoon of gezin. Je stelt naar eigen inzicht een leuk pakket samen! Als het klaar is, kan je ervoor kiezen om zelf het pakket te gaan brengen, of Present doet dat namens jou. Alles gaat uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM.
Alvast hartelijk dank! Samen staan we sterk.