Geen kerkdiensten in april

Het Moderamen van de Protestantse Kerk adviseert gemeenten om tot 01 juni 2020 geen kerkdiensten te verzorgen. Het Moderamen van onze Gemeente heeft daarom het besluit genomen de komende maand géén kerkdiensten te houden. De overheid geeft aan dat bij een religieuze bijeenkomst maximaal 30 mensen zijn toegestaan, als er onderling anderhalve meter afstand genomen kan worden.
Daarom raadt het Moderamen u aan om uitsluitend online vieringen bij te wonen (vanuit uw eigen huis). Op o.a. Omrop Fryslân wordt iedere zondag een eredienst uitgezonden, ook via het internet en de radio. In Harlingen zal via Radio Stad Harlingen, op de vrijdag avond, ook aandacht zijn voor het kerkelijk leven in onze stad.

Meer hierover leest u in het kerkblad Getijdenstroom van april 2020