Geen kerkdiensten in het weekend van 14 en 15 maart

I.v.m. de steeds ingrijpender maatregelen en adviezen van de regering, het RIVM, de GGD en ook de PKN m.b.t. het Coronavirus,

gaat de kerkdienst van de Protestantse Gemeente Harlingen – Midlum, in de Grote Kerk a.s. zondagmorgen 15 maart om 09.30 uur niet door.

Ook het Passie-avondgebed van zaterdag 14 maart, 19.30u, en het Zingen in Midlum, zondag 15 maart, 19.00u, gaan niet door.

Dit is voor ons als Protestantse Gemeente Harlingen – Midlum een vrij rigoureuze maatregel,

maar in het algemeen belang van de gezondheid lijkt dit voor de korte termijn de beste oplossing.

We verzoeken gemeenteleden en vaste kerkbezoekers dit bericht zoveel mogelijk aan elkaar door te geven.

Via de televisie kunnen op zondagmorgen kerkdiensten op o.a. de EO, waarin de scriba van de PKN ds. R. de Reuver voorgaat, gevolgd worden.

Volgende week zal de Kerkenraad overleggen hoe we de komende tijd in kunnen spelen op de ontwikkelingen rond het Coronavirus.

Via onze website en facebook blijven we u informeren.

Voor vragen kunt u de bekende telefoonnummers en emailadressen gebruiken.