Fancy fair / uitslag verloting

Vrijwilligers, sponsoren en bezoekers bedankt!

De Fancy Fair voor het behoud van de Grote Kerk is wederom zeer geslaagd. Het prachtige weer speelde daarbij een belangrijke rol.

In de kerk zelf was het met name ’s ochtends een drukke boel bij het Rad van Avontuur. Veel spullen die verkocht werden in de stands van Grootmoederstijd, het Breicafe, speelgoed & audio hebben een nieuwe eigenaar gevonden.

Buiten op het horecaplein vonden vele visjes, oliebollen en patat gretig aftrek. De ‘marktkramen’ waren aan het einde van de middag bijna leeg maar ook in de Hoeksteen waar de boeken en de kleding werden verkocht was het een drukte. Prik je prijs was zelfs kort na het middaguur al ‘los’.

Een ieder van harte bedankt voor uw medewerking of uw bezoek.

De uitslag ( waarbij de combinatie van naam en lotnummer bepalend) van de gehouden verloting is als volgt: 1e prijs: J.P. Anema, lotnr: 455, 2e prijs: Mw. Bakker lotnr. 249,  3e prijs: Zuiderhof, lotnr. 2466, 4e prijs: M. Kartis lotnr. 3072; 5e prijs: Mw. Wijbenga, lotnr. 074,       6e prijs: Fam. Glashouwer lotnr: 3218, 7e prijs: Fam Dekker, lotnr. 962, 8e prijs: Fam. Attema, lotnr: 2709, 9e prijs: Posthumus, lotnr. 3697, 10e prijs: Beuker, lotnr. 2614 en de 11e prijs: Fam. Poepjes, lotnr. 2384.

De verloting van het breicafé (prachtige deken) is gewonnen door Marijke Schreur en de dinerbon is gewonnen door mw. Rotteveel. De prijzen zijn ondertussen bij de gelukkige winnaars thuisbezorgd. Alle prijswinnaars gefeliciteerd!

Hartelijke groet,
Fancy Fair Commissie